Z Mekky jezdectví až k vám domů! I.

Naši Milí!

V rámci našeho prvního článku na blogu bych vám ráda představila značky, se kterými spolupracujeme a z jejichž nabídky pro vás dlouhé hodiny vybíráme top produkty.

Když jsem začala přemýšlet nad tím, které dodavatele/značky oslovit, bylo mi jasné, že se chci nejdříve „podívat“ do země, ve které to všechno začalo. Myslím, že se shodneme, že Mekkou jezdeckého sportu je bezpochyby Velká Británie. Nikde jinde totiž nenajdete tak propracované a do posledního detailu dotažené výrobky pro koně a také oblečení a výbavu pro jezdce. Britové se totiž v sedlech v podstatě rodí a není výjimkou, že se na koně vyhoupnou i po osmdesátce, tak, jak to ostatně doposud dělá sama královna Alžběta II. A když už náhodou ne do sedla, tak si i ve velmi pokročilém věku nechají koníka/y zapřáhnout a vyrazí na projížďku.

Přestože to díky Brexitu někdy není úplně jednoduché, nelituji té cesty ani na vteřinu a jsem nesmírně ráda, že vám mohu na našem trhu představit britskou značku Hy Equestrian. Je to dlouholetá a důvěryhodná značka, která již od roku 1980 vyrábí špičkové produkty za dostupné ceny pro koně i jezdce. Značka se postupně rozrůstá a kombinuje vynikající kvalitu s vynikající cenou. Co se týče oblečení pro malé i velké jezdce, nabízí sezónní kolekce, "sladěné" soupravy pro koně a jezdce a také soutěžní oblečení.

Je velmi těžké pro vás z více než 5 tis. produktů vybrat jen „pár“, takže zmíním ty, které jsou jak u nás, tak u dodavatele, nejoblíbenější:

Trika s Unicorn motivem pro malé i větší jezdkyně:

https://www.ponyriders.cz/jezdecka-trika/

 Potahy na helmy, různé barvy a vzory:

https://www.ponyriders.cz/potahy-na-helmu/


Podsedlovky a čabraky:

https://www.ponyriders.cz/podsedlove-decky/

Ohlávky a vodítka:

https://www.ponyriders.cz/ohlavky-stajove/strana-2/

 Toto zdaleka není všechno, co máme momentálně od Hy Equestrian skladem, ale rozhodně to jsou jedny z nejoblíbenějších produktů.

Už se nemůžu dočkat, až vám představím novinky (některé už Vánoční) od této značky; prozradím jen, že se nádherně třpytí! :-)

Vaše M.